Friday, May 4, 2007

Aikainen Kottarainen virkkuun nappaa


Aamulla seitsemältä Pesässä oli jo aamupuurot syöty ja päästy pitkälle uuteen päivään. Yritin kouluttaa lastani leikkimään hetken yksinään(!), joten virkkailin pyörylöitä, joista ehkä joskus tullee kukkaro. Kuvaan pääsi myös Kottaraisen lempilelu, Kilinäukko.

Kottarainen osallistui jälleen, ensin kiskomalla taustakangasta, sitten viemällä Ukkelin ja lopuksi hän tahtoi kameran.


Minkälainenkohan virnuileva viikari tuosta vielä kehittyy, kun vähän kasvaa??? Voi Äitiä, voi Iskää!


Kymmeneltä oltiinkin jo kävelty tovi jos toinenkin ja Äitin onneksi Kottaraiselta loppui virta tämän ihanuuden edessä. Äiti sai nauttia hetken rauhaa ja ison latten kauniista kupista. Sepäs tuli tarpeeseen, koska meno on jatkunut hermoja raastavana kotiin tulon jälkeenkin. Ei maistu ruoka, kitisyttää ja Äitin lahje on ainut paikka jossa voi olla. Aargh.

Päiväunia ja seuraavaa kahvikupillista odotellessa.


5 comments:

Anonymous said...

Hei vaan!

Ensivierailulla uudessa blogissa. Hienolta näyttää! Erityisesti banneri on ihana! Tulemme toistekin Papusen kanssa vierailulle.

Anonymous said...

Ooh, miten hienot sivut kerrassaan. Ja mykistyneenä ihailen sun kättesi jälkiä. Sinoot kyllä taitava!

Ja Veene senkun komistuu!

Terveisin, Se toinen hörhölän kaksonen ;)

Anonymous said...

Ei ihan ensivierailulla, mutta ensi kommentti. Aikas komia tuo teidän Kottaraisenne. Tulemme Tuulian kanssa uudemmankin kerran!

Anonymous said...

OI OI kun on HIANO blogi! Taattua Lehtosen laatua ovat käsityötkin ja muut nysväykset : )! Ja tuo kummipoju on niin äärettömän suloinen...

Kylläpäs jännitti tämä kommentointi. Muutaman päivän piti kerätä rohkeutta.

PUS.
- Armi ja piiperöt

p.s. Kukakohan onnellinen tuon ihanan kirjasen mahtaa saada...

Anonymous said...

Kädet ne ovat kummalliset vehkeet... Niillä voi tukistaa ja silittää sekä askarrella ja kaivaa nenää. Mehän olemme Kottaraisen äidin kanssa sopineet, että eno kaivaa nenää ja äiti hoitaa askartelun-paskartelun. Puss och kram från Borgå!