Sunday, May 25, 2008

Juhlahumua


Tänään vietettiin Kottaraisen 2-vuotissynttärit iloisisissa tunnelmissa. Poikanen nautti päivästään, iloitsi vieraista, paketeista, kakusta ja ilmapalloista. Oli sydäntäriipaisevan ihanaa katsella Lapsukaisen iloa ja innostusta.



Äiti ja Iskä Kottarainen käärivät Poikasen pakettiin huuliharpun (oikea Hohner, kuinkas muuten muusikon lapselle) ja Äitin virkkaaman apinan. Huuliharppu oli mieluisa, apina kelpasi yleisöksi kunhan se vaan taputti.



Paljon tuli muitakin ihania lahjoja; piiruslevy, punainen polkupyörä, puhallettavia uimaleluja, hiekkaleluja, rautatiepalikoita ja veturi, puinen koottava kello, sukkamäyräkoira ja pituusmitta. Mieluisia tuntuivat olevan.

Kiva päivä! Ja ihania ystäviä!

5 comments:

Anonymous said...

Onnea tomeralle 2-vuotiaalle! :)

Anonymous said...

Kuolapusuja ja vähemmän kosteita suukkoja lahdesta 2-vuotiaalle : )!

Anonymous said...

Synttärionnittelut! Ihana apina! Täälläkin virkkuukoukku kuumana virkkaan ja etsin kivoja ohjeita ;) Löytyisköhän apinalle ohjetta?

Anonymous said...

Paljon Onnea 2-vuotiaalle hurmaavalle poikaselle!

Lotta said...

Kiitos onnitteluista ja kehuista ja suukoista kuolalla ja ilman!

Satu: Ei ole ohjetta, omasta päästä virkkailen. Ensin ympyrää, sitten lopetan lisäykset ja suoraa vaan menen, ehkä kaventelen. Kun vaikuttaa sopivalta, lopetan. Ompelen täytetyt palat yhteen ja kirjailen naaman. Helppoa, puran myös jos näyttää hullulta. Osaat varmasti ilman ohjettakin!

Kuumia virkkaushetkiä ;)