Thursday, May 17, 2007

Nilfisk-pölynimuri on pystyasentoinen ja muita huomioita

Eilen soitti Kottaraisen Vaari ja toi suuren paketin muassaan. Paketista paljastui tällainen ihanuus:


Ihanuus on kotoisin täältä. Onneksi Pesästä löytyi muutama valmismuffinssi, jotta kupu saatiin heti kahvipöytäkäyttöön. Kuvassa mukana on Maatalousnaisten julkaisu n:o 37, Emännän kodinhoito-opas. Kertakaikkisen hyödyllinen opus, katsokaapa vaikka tarpeellinen tietoisku kuvineen pölynimureista:


Kottaraisen mielestä mukavinta Vaarin paketissa oli kuitenkin itse paketti, sinne mahtuu koko poika sekä joukko leluja. Pylly pystyssä Poikanen äheltää lootassaan ja vanhempansa nauravat kulman takana.


Olen viettänyt Kottarais-vapaita hetkiä leipomalla pakastimeen synttäritarjoiluja. Pakkasessa pötköttää nyt feta-oliivi- sekä kinkku-paprika-muffinsseja kera sipulipiirakan. Kaikki on tähän asti tuntunut onnistuneen, mutta katsotaanpa miten käy, kun aloitan huomenna makeiden tarjottavien laittelun. Suunnitelmissa on vihreä prins(essa)sikakku sekä vaniljainen raparperijuustokakku. Hyvältä kuulostaa, mutta totuushan on usein toisenlainen kuin saduissa. Tässä kuitenkin kuva kinkku-paprika-muffinsseista, vielä vuoassa:

Nyt olisi suunnitelmissa ottaa sulamaan brownieseja, iltapäivällä uusi ihana kupu pääsee jo edustamaan, kun Ystävä Poikineen tulee meille leikkimään. Se on hyvä se, Poikanen ei keksi jälleen yksinään muuta kuin pahantekoa. Pakastimen johto on ollut tänään jo kahdesti irti seinästä.

Kiitos jälleen kaikille ystäville, jotka ovat vierailleet ja kommentoineet. Please come again!

3 comments:

Anonymous said...

No niin, mä huomasin sen ihanan tarjoiluastian, mutten huomioinut. Jäi jotenkin pyörimään alitajuntaan. Aivan ihana! Aina on huomio noissa pikkuisissa, niin ei kaikkea nää vaikka on silmien alla. Kiitos kahveista! Pojat ne soitteli pianoa nelikätisesti! Hih!

Anonymous said...

oi oi mitä tarjottavia tiedossa! ja tuollaisen kuvun alla herkku kuin herkku näyttää vielä houkuttelevammalta :)... onnittelut siis tulevan synttärisankarin lisäksi kaikille juhliin osallistuville!

Anonymous said...

Hmmm... Mitähän se Emännän kodinhoito-opas sanoisi meidän keskuspölynimurista... :) Hauska kuva Kottaraisesta laatikkoleikeissä ja Ihana tuo tarjotin!