Saturday, May 19, 2007

KotiEläimiä ja kotieläimiä



Tässä poseeraavat ystävykset Herra Karhu ja Kissa. Herra Karhu on Kottaraisen KotiEläin jo joululta 2006, jolloin se ilmestyi paketista. Kissalla on kevään kunniaksi yllään limenvihreä huppari. Kissa on ihan uusi, eikä se ole vielä tavannut Kottaraista, koska on syntymäpäiväyllätys. Kissa siis joutuu viettämään viikon lahjapaketissa ennen pääsyä takaisin Herra Karhun seuraan.



Äiti on virkannut Kissan ja Herra Karhun, sillä hänellä on Suunnitelma. Äiti aikoo lahjoittaa Poikaselleen jokaisena merkkipäivänä virkatun eläimen, kunnes Poikanen ymmärtää vaatia Äitiä lopettamaan. Ja kaikki tämä vaan siksi, että virkatut eläimet ovat Äitin mielestä ihania, Poikaselta ei kysytä. Ja jos kysyttäisiin, olisi vastaus varmaankin: "täi täi", mikä on vakiovastaus kaikkeen tällä hetkellä.

Tänään Kottarainen vietiin kotieläinpuistoon. Siellä hän katseli eläimiä, pelkäsi niistä hyvin kovaäänisiä hanhia ja söi jäätelöä sekä eväsviilin. Vanhempansa taisivat olla enemmän innoissaan elukoista kuin Poikanen itse. Kamerasta loppui patteri heti kun päästiin kuvauspaikalle, niin kuin yleensä käy aina tosielämässä. On se vaan niin semmosta.

Kiitos jälleen kaikille visiteeraajille!

3 comments:

Anonymous said...

Gunilla here! :-)

I don't understand a word that you write, but I really think you could be a photographer. Such beautiful pics!

Anonymous said...

Pikainen tervehdys vain, koska Pikku Papusemme on kyllästynyt leikkimaton eläimiin. Terveisiä koko eläinlaumalle!

Anonymous said...

Aivan ihania kuvia! Ja pikku herrakin niin suloisena, ekaa kertaa kuvissa. =)

Terkuin Koritsi