Sunday, August 10, 2008

Viimeistä viedään

Tänään on kesäloman viimeinen päivä. Huomenna alkaa Arki. Töitä, kalasoppaa, sadeaamuja. Uutena juttuna Päiväkoti Kottaraiselle. Tämän viikon Poikanen on harjoitellut laitosarkea ja hyvinhän se sujuu. Kavereita tuntuu riittävän ja leikkimistä myös.

Äiti ei jotenkin todella tajua, että nyt se alkaa. Ja joka päivä sinne on mentävä. Töihin. On oltava vastuullinen aikuinen monelle, puettava vaatteet ja kammattava tukka. Aamuisin on aikataulu, jota on noudatettava, vaikka puuro ei olisikaan vielä jäähtynyt.

Haikeaa on loman loppu. Se oli hyvä loma ja tuli tarpeeseen. Edessä on varmasti monta kivaa juttua, nyt ei vaan tunnu siltä.

Siispä lisää suklaajäätelöä kippoon. Niisk.

4 comments:

Anonymous said...

Tsemppiä töihin! Haleja!

Anonymous said...

Arki on perseestä! Mutta kyllä se siitä taas lähtee. Minä jo harjoittelin viime viikolla pari päivää ja tänään tuntui niiku mitään lomaa ei ois ollukaan. Tsemppiä sinne! Kottaraispojalle myös! Hui,miten aika rientää :O

Anonymous said...

Tsemppiä! Mitenkäs teillä Arki on lähtenyt sujumaan?

Anonymous said...

Huoh. Loman tynkä (vaivaiset 2 vkoa) se alkaa olla mullakin lopuillaan ja mökiltä piti lähteä haikein mielin kotiin pyykkiä pesemään ja arkeen paluuseen totuttelemaan. Snif.

Toivottavasti teillä sujui eka viikko hyvin ja rutiinit alkaa olla jo hanskassa. Tsemppiä syksyyn!

t. Mia