Saturday, September 1, 2007

Nyt siellä kasvaa pieniä sieviä sieniä


Kottarainen sai uuden hienon syyshupparin. Vieroksun kuitenkin yli kaiken ylimiehekkäiden vaatekappaleiden pukemista pikkuisen Poikasen päälle ja siksi hupparin löytäminen olikin todella vaikeaa. Ei tummansinistä, ei snoopyapuhiatikruataimuutakaandisneytä, tahi maastokuvioita kera autojen Kottaraiselle, pliis. Lopulta löytyi ruskea perussetti, jonka taskussa oli vaan pikkuinen teksti. Päälle Äiti Kottarainen askarteli sienimerkin ja toiseen taskuun löysi tiensä pikkuinen etana. Kottaraisen mielestä erityisen mukavia ovat sienen napit.

Kottarainen ilmaantui paikalle, kun kuvattiin ja oli vielä tuolikin, johon kiivetä.

Ylös oli kuitenkin kiire, katselemaan ikkunasta.

Sinne meni. Kuvassa myös huppari. Kamera ei ihan ehtinyt taaperoisen liikkeisiin mukaan.


Iltapuhteina Äiti Kottarainen aloitti lapselleen villatakin. Ruskea palmikkoneule siitä pitäisi tulla, katsotaan kuinka käy.

Ehkäpä takkinen valmistuu piankin, koska Iskä Kottarainen on periaatteen mies. Siitä johtuen meillä ei enää näy telkkarista mitään eli puhdetöitä kynttilän valossa on luvassa tänä syksynä. Onko kellään Greyn anatomiaa DVD:nä?????

3 comments:

Anonymous said...

Hieno sienisaalis on Kottaraisella!

Meilläkään ei näy nyt enää TV. D-boxi meillä on kyllä ollut jo pari vuotta, mutta Siiri Sirputtaja on kätkenyt kaukosäätimen jonnekin. Iskä on sitä etsinyt tänä aamuna jo tunnin, mutta kake on hukassa. Kerran löysin sen kyllä roskiksesta, mutta nyt roskiskin on pengottu pariin kertaan ja kapulaa ei vaan löydy...

Anonymous said...

Hilda-Hanna-Kaisa sanoo:

Oi!

Onpa kottarainen kasvanut! Suloinen poika!

Anonymous said...

Voi miten Kottarainen on suloinen pellavapää! Ja hieno huppari! Ei TV:tä! Kääks!! (onpas paljon huutomerkkejä) :o) No, ehkä se tekisi ihan hyvää. Olen kerran ollut puoli vuotta telkkaria ja yllättävän nopeasti sitä toipuu vierotusoireista.