Saturday, August 25, 2007

Kastajaiset

Tänään Kottaraisen pesästä lennettiin kohti Lahtea. Matkaan meni melkein neljä tuntia, koska Poikanen piti syöttää, vaipattaa ja viihdyttää useammin kuin oli ajateltu. Mutta ajoissa oltiin, tosin vaatteiden vaihtoon jäi Kottaraisen perheelle kokonaista viisi minuuttia aikaa.

Kaste toimitettiin ja Äiti Kottaraisesta tuli Väinö Matiaksen kummitäti. Sisarensa sai nimekseen Vilma Matilda. Hienot on nimet ja lapset myös! Kastetoimituksen ajan Iskä Kottarainen paimensi sata lasissa painavaa Poikastaan lähinnä pihanurmella, sisään lapsonen taaperoi vain virsien ajaksi. Sitten syötiin kakkua ja salaattia ja paimennettiin ylikierroksilla touhottavaa Kottaraista.


Hamekin moisessa touhussa meinasi pudota kertakaikkiaan pois päältä...



Vaan hauskaa oli ja kotimatkakin sujui muutamalla pysähdyksellä. Nukkumaan Poikanen saatiin vain tuntia normaalia myöhempään. Kiitos kivasta päivästä Väinö ja Vilma kera vanhempiensa!

3 comments:

Anonymous said...

Kivaa, vihdoin uusia kuvia! Hienot nimet tuli lapsosille! Onneksi Väinö Matiaksen kummitädin mekko pysyi kuitenkin päällä...

Meneväiselle Kottaraisen pojalle riehakkaat terkut!

t. Siiri ja mutsi

Anonymous said...

Senkin hoikkalainen! Ei oo ihme, jos hame tippuu, ku tollanen riuku oot :)

Pus!

Oussa

Anonymous said...

Pitkästä aikaa kiva kuulla teidänkin kuulumisia! Oletpas tosiaan kovin hoikistunut! Terveisiä sinne Vauhti-Kottaraisellekin!