Saturday, June 16, 2007

Kesäkäsitöitä



Kottaraisen pojan virkatut eläimet lisääntyvät. Elokuussa vietetään Kottaraisen nimipäivää, jolloin tämä Kasvoton Kani, silloin toivottavasti kasvollinen, pääsee kaltaistensa joukkoon. Neiti Kanilla on pinkki liivihame, jossa on oranssit tereet ja tasku.


Itselleen Äiti on ristipistoillut ja ommellut nämä ompelutarvikkeet. Kyllä nyt passaa ompeluksia harrastella.


Tällaiset rintarossit askartelin jo tovi sitten Molly Chickenin blogin tutorialin avulla. Jos innostut, niin ohjeet on loistavat ja toteutus helppoa. Ja lopputulos aikamoisen hurmaava! Olen kannisellut noita kesäkassien kyljessä pitkin kyliä. Ja tyttömäisiä ovat!


Kirpputorilta Äiti osti (itselleen) Kottaraiselle vuodelta 1975 olevat Oran nukenvaunut. Niissä Poikanen on työnnellyt elukoita ees ja taas touhukkaana. Päiväunet elukoilla tuppaavat katkeamaan rajusti, kun Kottarainen tarraa tassuun kiinni ja heittää pientareelle. Ja matka jatkuu. (Huomatkaa Äiteen varvastossurusketusraidat! Aika hulvattomat!)



Muuten menee mukavasti. Pyöräilty on ja torikahveja juotu, uusia perunoita testattu ja mansikoita myös. Enemmän aikaa pitäisi jostain saada käsitöiden tekoon, kun kirjastostakin löytyi oiva opus nimeltään "Äiti neuloo ja virkkaa". Melkoisen asenteellinen nimi!

Suvun miehillä pyyhkii heikommin. Iskänen on kauhiassa kesälentsussa ja Eno Elmeri kylmässä Islannissa valassafarilla. Taitaapa empatiat olla ensimmäisen äijän puolella. Komiaan nenään mahtuu paljon nuhaa, on meilläpäin todettu viime päivinä.

Kiitos vierailijoille! Tulkaahan taas!

3 comments:

Anonymous said...

Uusia kuvia ihastelemassa ja kuulumisia lukemassa - kiva kuulla taas teistä! Nauttikaa kesäistä päivistä!

Anonymous said...

Hyvä kuva sul o. Niist oikke näkke et ne o otettu.

-Nyymi Ano

Anonymous said...

"Näytä mulle missä sull on rusketusraidat..." :D Ihana pupu!