Friday, June 1, 2007

Kankaita ja mansikoita


Kesän ensimmäiset mansikat ostettiin ja syötiin tänään! Kylläpä ne tuoksuivat kesältä ja maistuivat myös.


Kottaraisen Pottarainenkin maisteli mansikoita hyvällä halulla. Mekastus oli melkoinen heti kun suu oli tyhjä, lisää piti saada HETI! Muutenkin tahtoa alkaa löytyä meidän vuosikkaasta enemmän kuin toivottavaa olisi. Kiukkua kiljutaan vaikka kirjalle josta ei löydy ihanaa auringonkuvaa ihan vaan siitä syystä, kun se on eri kirja kuin se aurinkokirja... Maailmantuska on valtaisaa ja kovaäänistä.


Kävin tänään kangaskaupassa. Sieltäpä löytyi aarteita palalaatikon kätköistä. Mansikkakuvassa ollut punainen ruusukangas, joka saattaa jalostua kassiksi tai sitten ei, sekä nämä ihanuudet. Päällimmäisenä ruskeaa vaaleanpunaisilla pilkuilla, sitten kaksi Laura Ashleyn ruusukangasta. Molemmista tulisi ihana laskosverho ikkunoihin joita minulla ei vielä ole, mutta ehkä vielä joskus on... Ostin myös polvekenauhaa sekä pörriäisnauhaa. Ihan vaan muuten vaan ja inspiraation varalle.


Päivänä muutamana käytiin Miehen kanssa katsomassa tonttia. Tontilla olikin pikkuinen vanha talo ja talossa kaappi, joka oli pakko saada. Ei kun naapuriin ja tittididiiii, kaappi on nyt mun. (Oikeasti kaikki oli PALJON monimutkaisempaa, mutta se siitä.) Kuva kaapista tulee heti, kun se on saapunut meille. Mutta voin kertoa, että se on valkoinen iso vanha kolhuinen vaatekaappi tuplaovilla ja niin kaunis, vähän kuin tämä. The kaappi on kuitenkin minusta kauniimpi, siinä on kaareva yläosan puuleikkaus ja kaksi vetolaatikkoa ovien alla. Oih.

Kiits taas kaikille ihanille, jotka ovat käyneet ja ilahduttaneet. Tulkaahan taas!

No comments: