Friday, May 16, 2008

Kevät ja kiire

Melkein kuukauden kirjoitustauko. On ollut ja on yhä kiire ja kauhea väsymys.

Äitienpäivä oli mukava. Oli kakkua, kortteja ja Kottaraisen käpälä kehyksissä. Tunsin olevani onnekas, kun saan olla Kottaraisen Pojan Äiti. Se tunne käy onneksi usein kylässä.

On oltu huolissaan Poikasen puheen kehityksestä. Poikanen on päättänyt ruveta heti huolen huomattuaan puhumaan enemmän. "Autoo, hattu, pappa, kana", sanoo hän. Ja höpöttää paljon enemmän kuin koskaan.

Kaksivuotissynttärispektaakkeli käy stressaamaan, juhlat on reilun viikon päästä. Kohta on ohjelmassa pakastimeen leipomista, viirien ompelemista ja liinojen silitystä. Kivaa, kun on aikaa, mutta tässä pitäisi saada oppilaatkin todistukset kourassa kesälaitumille.

Lainaan tähän edesmenneen Kirkan (heh hee) coveria Sladen Goodbye P'tit Jane: sta:

Nyt maistu ei, nyt maistu ei,
mitä luulet kestääkö pää?

Häikäisy oot vaan/Kirka

3 comments:

Anonymous said...

Jaksamista Kottaraisen muorille sinne kiireen keskelle! Kyllä se siitä suttaantuu ja kesälomakin kohta koittaa.

Mutta nuo "synttäripaineet" on toki tuttuja. Mä keskityin vaan leipomuksiin, eli vääntämään piirakkaa jos toistakin, että unohtui siinä hössäkässä ihan sellaiset pikkuseikat kuin kakkukynttilät tai servetit ja pölyjäkin jäi sieltä täältä pyyhkimättä... Onneksi juhlakansa oli kuitenkin tuttua sortinsakkia, niin ei tollaset pikku-mokat häirinneet varmaan ketään muuta kuin itseäni!

Siiriltä pusuja Kottaraiselle!

t. M & S

Anonymous said...

xx '++ jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

(S suuttui, kun äiti vaan kirjoitteli eikä hän saanut sanoa sanottavaansa, joten piti päästää tyttö itse naputtamaa terveisensä)

Anonymous said...

Niin tosiaankin, se biisihän on siis "Gudbuy t' Jane" Eikä mikään p'tissijane, "Goodbye P'tit Jane".

:P