Thursday, February 14, 2008

Ystävät on Elämän Suola, varsinkin jos heillä on tanssimatto


Tällaisia valmistui täksi ystävänpäiväksi muutamalle armaalle. Ovat siis rintarosseja. Olen kokeillut lakanakankaalle printtaamista päivänä muutamana , jonka tuloksena syntyivät nämä rintamerkit. Suunnitelmissa on printata lisää ja liittää kuvia ainakin tauluihin ja vaatteisiin. Vielä pitää kuitenkin testata pesunkesto. Mahtavaahan noissa on se, että kuvien päälle voi kirjoa! Olen tyytyväinen!

Ystävänpäivä on ollut pahoista aavistuksista huolimatta kiva. Mentiin illalla ystäväperhe I:lle kylään. Olin leiponut piirakkaa, tarjolla oli myös prinsessakakkua sekä paras kaikista, tanssimatto. Siinä oli kuulkaa lapset heitteillä, kun äidit hiki päässä jorasivat kakkukaloreita mäjelle. Ihana vehje moinen matto! Haluan!


Kottaraisen kanssa on riidelty ruoka-asioista. Meillä ei enää tarjoilla liki kaksivuotiaille purkkiruokaa, vaan Hyvää ja Terveellistä äitin tekemää kotiruokaa. Kottarainen inhoaa Äitin ruokia. Nakkeja voi syödä kotona, koska senhän näkee paketista, ettei Äiti ole voinut niitä valmistaa. Alla olevassa kuvassa Kottarainen vetää Iskän tarjoilemaa purkkiruoka-ateriaa . Semperin lihapulla-ateria uppoaa nälkäiseen Kottaraiseen nanosekunnissa. Kyllä aukeaa suu linnunpojalla...


Ihanaa ystävänpäivää kaikille ystäville!

"Ole aina iloisella päällä,
niinkuin kissa liukkaalla jäällä!"

1 comment:

Anonymous said...

Kiitos myöskin ihanaisesta huivista joka on päivittäin käytössä!
Tanssimatto on muuten vielä meillä, että jos lauantaina...