Sunday, October 26, 2008

Linnunpoika sairastaa...

...häntä hellikäämme.
Lääkkehillä hoivatkaa,
pikku ystäväämme.

Kottarainen pienokainen on kipiä. Kuumetta pukkaa ja nuhaa nenästä. Toivotaan, että uni paras lääke on ja linturaukan kuntohon aamuksi jo saamme.

Kyllä ottaa Äitin ja Iskän sydämestä, kun Pieni on kipeänä.

Wednesday, October 22, 2008

Arvonta johon kannattaa osallistua...

...löytyy täältä.

Osallistuin. Osallistu sinäkin, ehkä onni suosii jotakuta meistä.

Wednesday, October 15, 2008

Tarzanin kalsarit


Tänään testattiin sitä, miltä tuntuis jos kävis aina potalla ja jalassa olis vaan kalsarit. (Huumava kirpparilöytö, aidot 70-lukulaiset ja kuminauhat toimii yhä!) Testailu jatkuu, koska vaippa-asiointi on vaan vissiin paljon miellyttävämpää. Just.

Sunday, October 12, 2008

Jotain on tullut tehtyäkin...


Tämän piti olla myös käsityöblogi. Kiitos ystävälle muistutuksesta, sain aikaiseksi kuvata joitain valmistuneita käsitöitä. Ylimpänä Kottaraisen kimonotakki, malli Juju-lastenvaatekirjasta, kankaat kierrätyksestä. Tein takin kesälomalla ja olen tyytyväinen. Kottarainen on pitänytkin takkiaan, ei viihdy mitenkään äärettömän hyvin se yllään, mutta jos kekkereissä riittää puuhaa, niin takki pysyy päällä.


Kassin värkkäilin Amy Butlerin kassin inspiroimana Cath Kidstonin kankaasta. Kassi on käytössä, mutta tukikankaita olisi saanut olla enemmän, myös sangoissa. Taidan vielä yrittää uudelleen, ehkä jopa Amy Butlerin ihanilla kankailla.


Tämän aamun tuotos oli bussipaita Kottaraiselle. Aika tyttömäisen värinen ja ilmeisen kutittava (en tajua miksi???) laitos, Lapsi ei haluaisi pitää paitaa eikä ainakaan istua kuvattavana...


Viimeisenä ovikranssi, jonka idean apinoin Puhti-blogista. Kranssin tein myös jo kesällä ja se roikkuu meidän ulko-ovessa. Tykkään kovasti.

Muuten Kottaraisen pesässä vietetään leppoisaa viikkoa, kerta on loma. Vatsa täynnä kanapatonkia olo on aika auvoisa, vaikkakin on ollut raskas ja ajatustava alkusyksy. Huomenna vedetään jalkaan villasukat ja kumisaappaat ja lähdetään mökille. Ihquu!